2022-12-27

2023 Yeni Yıl ve Tanışma Partisi

TKNÜ Saray Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü | Grafik Tasarımı Programı öğrencileri yeni yılı güzel dilekler ile karşıladı!

Saray Meslek Yüksekokulumuzda, 27 Aralık 2022 tarihinde, Öğr. Gör. Ercan Makreş ve grafik tasarımı programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri önderliğinde; yeni yıl partisi düzenlendi.

Yeni yıl ve tanışma partisinde yeni yıl pastası kesilirken grafik tasarımı programı 2. sınıf öğrencilerimizden Beydanur Yıldız'ın da aynı güne denk gelen doğum günü kutlandı, öğrencilerimiz etkinlik sayesinde birbirleriyle tanışma ve müzik eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Müzik tesisatı kurulumu ve müzik listesi için grafik tasarımı 2. sınıf öğrencilerinden Emir Tuna, Yusuf Eren Aras, Alper Çakıllı ve Mert Cılız'a katkıları için teşekkür ediyoruz.

Sağlıkla, mutlulukla ve nice başarılarla dolu yıllar diliyoruz. İyi seneler!